Ruter

Ruter

Fjordsvøm Kolding vil i comebackåret for en åbentvandsevent i Kolding byde på klassikeren “Fjordkrydseren” for de rutinerede svømmere og for dem, der søger udfordringen.

For de nye i sporten, dem der vil snuse til sporten, handicappede samt de yngre svømmere, byder vi på “Kystruten”, som er en kort distance langs kysten.

Svømmerne vil blive sendt afsted i overskuelige heat tæt fulgt af livreddere og andre kyndige i både, på stand up paddle boards, jetski og i kajakker. Sikkerheden vil være helt i top.

Fjordkrydseren
Fjordsvøm Kolding vil I comebackåret byde på klassikeren "Fjordkrydseren" for de rutinerede svømmere og for dem, der søger udfordring.
Efter vandstarten svømmes der mod modsatte bred så man krydser Koldings fjords sejlrende med retning mod den store Blueseventy bøje tæt ved land på sydsiden, som rundes inden turen går retur.

Ruten vil være nøje afmærket og svømmerne følges tæt af Board:Up Norths livreddere på jetski, SUP's og i både samt erfarne kajakroere, så sikkerheden er i top.
Det er selvfølgelig et ufravigeligt krav at svømme med havtaske på denne distance.

Læst venligst reglementet for mere information.
Der vil komme information på email forud for eventen til deltagerne.
Mellem Broerne
Er det første gang, du bevæger dig ud i åbentvandsvømning? Ønsker du en hyggelig og tryg svømmetur, hvor du oplever kysten set fra vandet? Så er Kystruten mellem broerne perfekt for dig.

Dette er ruten for begyndere, for handicappede, for børn, for forældre, der kan tage barnet på ryggen eller for vinterbaderen, der er frisk på en svømmetur selvom det er sommer.
Ruten foregår langs kysten på lavt vand og det er nemt at følge svømmerne fra land.
Bemærk, at der er muslinger på bunden, så neoprensokker kan være en god idé, hvis du vil gå eller stå på bunden undervejs.

Distancen vil være en runde på cirka 180 meter, så alle vil kunne være med; måske endda uden våddragt for den fulde åbentvandsoplevelse. Der er ikke krav om havtaske på denne distance, men vi anbefaler det altid. Det vil også være muligt at få tips, gode råd og information om åbentvandssvømning.